Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αλλάξετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την αποστολή του. Η επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως το παραλάβατε. Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε ανάμεσα σε προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος της νέας αποστολής να το επιβαρύνεται ο πελάτης.

Τα προϊόντα προς παράδοση συνοδεύονται με την απόδειξη του πελάτη. Ο πελάτης χρεώνεται με το κόστος αποστολής της επιστροφής. Όσον αφορά τη διαδικασία αλλαγής ενός προϊόντος, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής του μέσω οποιασδήποτε υπηρεσίας ταχυμεταφορών της επιλογής σας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail εκ των προτέρων. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στο πακέτο της παραγγελίας, ώστε να αποφευχθεί πιθανή ζημιά των προϊόντων.

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας (εν όλω ή εν μέρει) θα πρέπει να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση strmelpo@gmail.com.
Σας παρέχεται αυτή η δυνατότητα πριν από την επιβεβαίωση της αποστολής της παραγγελίας σας. Μετά την αποστολή των προϊόντων, δεν δεχόμαστε καμία ακύρωση.