Προστασία δεδομένων

Το κατάστημα sosonisyros.com δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας. Κάθε επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα sosonisyros.com χωρίς να παρέχει προσωπικά δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα απαιτούνται μόνο κατά την παραγγελία. Μπορείτε να βρείτε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε το sosonisyros.com και πώς τις χρησιμοποιούμε στη σελίδα “Πολιτική απορρήτου”. Πολιτική μας είναι να διατηρούμε εμπιστευτικά όλα τα δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπό μας και να τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για εσωτερικούς σκοπούς της εταιρείας μας. Δεν κοινοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε κανέναν άλλο.

Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Απαραίτητη προϋπόθεση πριν από την έναρξη του διακανονισμού μας είναι η κοινοποίηση από την πλευρά σας ορισμένων προσωπικών δεδομένων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα ζητήσουμε το όνομα σας, το επώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα στείλουμε τα προϊόντα πώλησης, τον αριθμό τηλεφώνου σας (ή άλλους αριθμούς τηλεφώνου που θέλετε για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο) , τη διεύθυνση e-mail σας κ.λπ. Σε περίπτωση που επιλέξετε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας με πιστωτική κάρτα, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμός πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης και αριθμός CVC2) δεν αποθηκεύονται ούτε στο sosonisyros.com ούτε σε οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας. Η εταιρεία, ακολουθώντας ανεπιφύλακτα τους όρους του απορρήτου των Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν θα προχωρήσει σε οποιαδήποτε παράνομη και χωρίς τη δική σας έγκριση, χρήση των προσωπικών σας στοιχείων.

Το Sosonisyros.com σε καμία περίπτωση δεν θα αποκαλύψει, δημοσιεύσει, πουλήσει ή ανταλλάξει τα προσωπικά στοιχεία και τα δεδομένα που χρησιμοποιείτε για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κατ ‘εξαίρεση, ενδέχεται να παρουσιάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από την εταιρεία, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα από τη νομοθετική διαδικασία, όταν αυτό απαιτείται από τις αρμόδιες αρχές. Τα προσωπικά δεδομένα που έχετε ήδη αποθηκεύσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορούν να αλλάξουν ή μπορείτε να σταματήσετε ή να περιορίσετε τη χρήση τους, ανά πάσα στιγμή, πραγματοποιώντας σύνδεση στον προσωπικό σας λογαριασμό και επεξεργάζοντας τα προσωπικά σας στοιχεία.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα “Πολιτική απορρήτου”.

Ασφάλεια

Το Sosonisyros.com κατά την πραγματοποίηση της αγοράς σας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές. Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα κρυπτογραφούνται με αυτόν τον τρόπο, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε αυτές οι πληροφορίες να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλάξουν κατά τη μεταφορά τους στο Διαδίκτυο. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), αποτελεί το διεθνές διαδικτυακό πρότυπο για την πιστοποίηση των ιστοσελίδων στους χρήστες του διαδικτύου και επίσης για την κρυπτογράφηση των δεδομένων μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου και των διακομιστών ιστού.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα “Πληροφορίες πληρωμής”.

Πολιτική επιστροφής προϊόντων

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αλλάξετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την αποστολή του. Η επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή. Το προϊόν πρέπει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ακριβώς όπως το έχετε λάβει. Ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής. Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε ανάμεσα σε προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Χρεώνεστε και τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος προς αντικατάσταση.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα “Πολιτική επιστροφών”.

Τροποποίηση των όρων

Το Sosonisyros.com έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις. Το Sosonisyros.com αναλαμβάνει την ευθύνη να ενημερώνει αυτό το κείμενο κάθε φορά που οι όροι αλλάζουν ή αυξάνονται.

Η χρήση του ιστότοπου sosonisyros.com συνεπάγεται ότι αποδέχεστε αυτόματα τους παραπάνω όρους.